Pripreme za ovak događaj u porodici Ražnatović polako počinju, a kako se saznaje Ceca će Veljku i Bogdani pokloniti zlatnu unikatnu kolijevku. Ona je rađena po posebnim mjerama i od posebnog materijala.
Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolijevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko mjeseci, ona je odlučila da zamisao podijeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napraio finalnu verziju – govori izvor.

Kolijevka je rađena u inostranstvu i ručnog je rada. Na konstrukciji postoji pločica na kojoj će biti ugravirano pozlaćenim slovima Željko, ime koje će nositi budući član porodice Ražnatović. Ovakve kolijevke inače koštaju i po nekoliko hiljada eura. Ceca se ovu temu nije oglašavala.
Ceca nikada ne govori o tome koliko je šta platila, tako da ni ovog puta nikome nije rekla koliko košta ovakva kolijevka. Ona je samo svoju ideju iznela Bogdani i Veljku, pokazala im nacrt koji je dobila od ljudi koji će je izraditi. O novcu nije bilo riječi, mada je svima jasno da nije mala suma u pitanju jer je riječ o poznatoj kući i ručnoj izradi. Samo će transport kolevke, koji mora da bude avionski, stajati mnogo – dodaje izvor.
(Pink.rs)

By Admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *