Merkur je od 10. maja do 3. juna izazvati astrološki haos, drugi po redu put ove godine. Kao i obično, možete predvidjeti nesporazume, tehnološke greške i kašnjenja u putovanju
Merkur se kreće retrogradno u brbljivim Blizancima, u prvoj polovini svog kretanja, dok će drugu polovinu tranzita provesti u Biku, donoseći malo tvrdoglavosti u našu ljubav i karijeru, piše “Elle”.
U nastavku otkrijte na koja tri znaka će imati najviše uticaja…
BIK

Stvari posebno postaju komplikovani za vas tokom retrogradnog Merkura, Bikovi. Trebalo bi da vodite računa o tome gdje trošite svoj novac i energiju. Ovaj nestašni tranzit se useljava u vašu prvu kuću sebe i drugu kuću finansija i vrednosti. Pazite na svoje navike potrošnje i još jednom provjerite sve naknade na svom nalogu jer ima mnogo potencijala za brz gubitak novca. Za početak odložite šoping za bolje vrijeme.
BLIZANCI
Pripremite se, Blizanci, predstoji vam egzistencijalna kriza. Retrogradni Merkur provodi vreme u vašoj prvoj kući sebe tokom prve polovine svog kretanja, što može dovesti do toga da dovedete u pitanje svoju svrhu. Ovaj retrogradni Merkur drži vas u introspektivnom prostoru, zarobljene u mislima. Šetajte u prirodi i pokušajte da se prizemljite.
Takođe, ovaj tranzit provodi vrijeme i u vašoj dvanaestoj kući podsvesti, što vas čini dodatno ranjivim na prevare i iluzije. Kako Merkur prelazi u Bika, biće potrebno da Blizanci privremeno predaju svoj društveni život i fokusiraju se na iscjeljenje.
RIBE
Retrogradni Merkur ulazi u vašu četvrtu kuću doma i porodice, tako da bi drama u vašem domu mogla da bude poprilična narednih nekoliko sedmica. Nije vrijeme za selidbe kako ne biste zažalili zbog novog stana.
Retrogradni Merkur takođe ulazi i u vašu kuću komunikacije, izazivajući ekstremnu konfuziju kada je u pitanju izražavanje vaših ideja ili obrada informacija. Ako ne pogriješite u svojim riječima, možda ćete stvari shvatiti dodatno lično tokom retrogradnog Merkura. Vjerovatno ćete zabrljati, te zažaliti što niste slijedili odgovarajuće korake i bit ćete primorani da počnete iznova.

By Admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *